Domicilie Exclusief voor het hoge en topsegment van de woningmarkt

Exclusief vastgoed heeft nét een andere aanpak nodig dan de meeste andere woningen. Met dat uitgangspunt is makelaarskantoor Domicilie uit Ede en Nijkerk een apart label gestart voor woningen in het hogere en topsegment: Domicilie Exclusief. Vastgoed dat onder het Domicilie Exclusief label valt, is met nog meer zorg en aandacht gebouwd, onderhouden en ingericht. Als specialist in het hoge en topsegment van de woningmarkt voor de Foodvalley-regio (Ede-Wageningen tot Nijkerk) en de regio Amersfoort-Harderwijk kent Domicilie de markt en het aanbod door en door. En dat is een meerwaarde bij de verkoop van een woning, voor woningzoekenden en voor iedereen die een gedegen advies over de vraagprijs en het verkoopproces wil.

Twee medewerkers zijn gespecialiseerd in vastgoed aan de bovenkant van de markt. Zij staan garant voor een hoogwaardige dienstverlening. Wanneer ze bijvoorbeeld geïnteresseerden rondleiden, gebeurt dit altijd met alle tijd en aandacht dat het vastgoed verdient. Op het niveau dat daarbij past. Vandaar Domicilie Exclusief.

Bent u geïnteresseerd wat Domicilie Exclusief voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij nemen de mogelijkheden graag met u door.