Verkoop

Wilt u uw luxe woning, hoogwaardige woonboerderij, villa of exclusieve appartement in Ede, Nijkerk of omgeving verkopen? Dan is het prettig als u hiervoor een specialist kunt inschakelen met ruime ervaring in het hogere en topsegment van de vastgoedmarkt. Domicilie Exclusief heeft deze specialisten in huis.

Verkoop op niveau

De makelaars van Domicilie Exclusief weten uw woning en de locatie op waarde te schatten. Wij behandelen de verkoop van uw woning met alle zorg en aandacht, die uw exclusieve vastgoed verdient. Exclusief, de naam zegt het al, is nu eenmaal niet voor iedereen. In het bezichtigingsproces begrijpen wij dat u niet iedereen in uw vertrouwde omgeving toelaten. Wanneer wij mensen rondleiden, gebeurt dit met alle tijd en aandacht die uw vastgoed verdient. Op het niveau dat daarbij past. Onze specialisten nemen de luxe, uitgebreide documentatie in alle rust door en beantwoorden alle mogelijke vragen.

Zorg en aandacht

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de beste kanalen voor de verkoop van uw woning. Online is uw vastgoed perfect vindbaar op deze website en nog minstens twee andere belangrijke websites: domicilie.nl en natuurlijk funda.nl. Bij het afhandelen van de verkoop verzorgen wij de koopakte, onderhouden het contact met de notaris en controleren de aktes. Daarnaast begeleiden wij de daadwerkelijke overdracht. Zo nemen wij u alle zorgen rondom de verkoop van uw huis uit handen.

Bij Domicilie Exclusief bent u ervan verzekerd dat uw verkoopopdacht in juiste handen is. Wilt u vrijblijvend informatie over de mogelijkheden en een indicatie van de verkoopwaarde van uw woning? Laat het ons weten en wij nemen snel contact met u op.