Didi Rooslaan 67

Didi Rooslaan 67

€ 715 000 v.o.n.

Didi Rooslaan 67

  • 205 m² woonopp.
  • 7 kamers

In Ede, onbetwist één van de mooiste, groenste gemeenten van Nederland, verrijst een nieuw woongebied op de grens van stad en natuur. Wees welkom op...

Brochure

7896 LSWA boek.pdf

Omschrijving

In Ede, onbetwist één van de mooiste, groenste gemeenten van Nederland, verrijst een nieuw woongebied op de grens van stad en natuur. Wees welkom op de Veluwse Poort, waarvan het laatste gebied, de Simon Stevin Kazerne, tot ontwikkeling komt.

Op 7 minuten fietsen van hartje Ede komt plan Sysseltse Lanen, een uniek nieuwbouwplan aan de rand van de Ginkelse Heide. De duurzame 2 onder 1 kap en vrijstaande woningen voegen zich in het bestaande landschap samen. In Sysseltse Lanen komen in totaal 39 vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Hier woon je heerlijk rustig en geniet je elke dag weer van de schitterende Veluwse omgeving.

Vogels die je wakker zingen, de geur van lekker buiten zijn, het prachtige paars van de heide en zonnestralen die speels tussen de bomen doorglippen. Dat is de Veluwe op zijn best, Dat is wonen in de Sysseltse Lanen.

Op deze kavel wordt een luxe LSWA vrijstaande woning gerealiseerd. LSWA ziet, denkt en doet in lengte, breedte en hoogte. Toch ligt de essentie van een object niet in deze drie dimensies. Een ontwerp is pas geslaagd als ze daar een nieuwe, vierde dimensie aan toevoegen. De vrijstaande woning straalt rust en klasse uit. Het voegt zich prachtig in de groene omgeving, zeker met zo'n mooie veranda aan de voorzijde. In de zomer is dit je tweede huiskamer.

De woning beschikt over een leefkeuken aan de voorzijde van de woning met toegang tot de veranda. Royale uitgebouwde woonkamer met dubbele openslaande deuren naar de tuin en een ruime eetkamer met erker aan de zijgevel. Maar ook een praktische bijkeuken en fraaie berging in combinatie met een veranda. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een ruime badkamer. De zolderverdieping heeft drie ruimtes, waarvan een slaapkamer, was-/stookruimte en een heerlijke ruimte om bijvoorbeeld thuis te werken.

Bijzonderheden:
- Luxe vrijstaande woning op een kavel van maar liefst 505 m2;
- Uitbouw aan de achterzijde van 1.50m met dubbele openslaande deuren;
- Erker in de zijgevel;
- Fraaie veranda aan de voorzijde;
- Casco toilet en badkamer;
- Dakvenster op de zolderverdieping;
- Royale tuin op het noordoosten;
- Vrijstaande berging in de achtertuin met aangebouwde veranda;
- Prachtig vrij uitzicht en op 2 minuten loopafstand van het Sysseltse bos.

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Didi Rooslaan 67

Prijs:€ 715 000 v.o.n.

Status:Verkocht onder voorbehoud

Soort woning:villa

Type:vrijstaande woning

Bouwjaar:2019

Oppervlakte:205 m²

Inhoud:574 m³

Kamers:7 kamers

Slaapkamers:5 slaapkamers

Plattegrond

Locatie

Video

Foto's

360 foto's