Statuur

Statuur

€ 525 000 v.o.n.

Statuur

  • 150 m² woonopp.

Unieke locatie op Simon Stevin Kazerne

Brochure

159.08-Brochure-01-03.pdf

Omschrijving

Exclusief nieuwbouwplan 'Statuur'

Op de Simon Stevinkazerne ontwikkelt Onis Vastgoed ‘Statuur’, een exclusief nieuwbouwplan met 21 riante woningen. De opvallende architectuur en vrijheid die kopers krijgen, onderscheidt ‘Statuur’ van andere nieuwbouwprojecten.

De 10 twee-onder-een-kapwoningen en 11 vrijstaande woningen met 2 parkeerplaatsen staan op zeer riante kavels. De woonoppervlaktes van de gasloze huizen variëren van circa 150 tot 201 m², uit te breiden tot maar liefst 260 m².

Rust en vrijheid
De architect zich liet inspireren door de unieke locatie. “De locatie gaf me gelijk zo’n ontspannen vakantiegevoel. Je woont hier in de natuur, bij de hei en dicht bij de stad. Dit gevoel van rust en vrijheid wilden we terug laten komen in het ontwerp”, aldus Nourdin Alou, architect en partner bij Theo Verburg Architecten. De gekozen architectuur is helder en straalt rust uit. Door de grote ramen en riante opzet van de buurt sta je hier in contact met de natuur en voel je je vrij. Verder krijgen de kopers legio opties aangeboden. Van een kelder onder het huis tot de positie van de trap en de keuken, een erker, balkon of een combinatie van beide.”

Toplocatie
Simon Stevin is een heel bijzondere wijk met monumentale kazernegebouwen en statige lanen die gesierd worden door eeuwenoude bomen. Hier woont u midden in het groen en op de ideale grens van stad en natuur. Binnen een paar minuten geniet u van de rust op de prachtige Veluwe of zoekt u de levendigheid van het centrum op. Winkels, horeca, het theater of de bioscoop; hier heeft u alles bij de hand.

Bereikbaarheid
De kazerneterreinen zijn uitstekend bereikbaar door de nieuwe Parklaan en het nieuwe station Ede-Wageningen, waar straks elke 10 minuten een intercity stopt richting Arnhem, Utrecht en Amsterdam. Met de trein bent u binnen 10 minuten in Arnhem en binnen 25 minuten in Utrecht. Vanuit huis rijdt u via de uitvalswegen binnen enkele minuten de A12 of A30 op richting Amersfoort, Utrecht en Arnhem.

Kazerneterreinen: de ideale woonomgeving
Op de kazerneterreinen krijgen ook kleine bedrijven en het nieuwe World Food Center een plek. Samen met woningen, horeca, cultuur en gezondheid vormen zij een nieuw, levendig stadsgebied. De centrale ligging en de aanwezigheid van talrijke voorzieningen maakt wonen, werken én recreëren in dit deel van Ede zeer aantrekkelijk.

Bijzonderheden:
- Wonen in de natuur, bij de hei én dichtbij het centrum;
- Veel keuzevrijheid op het gebied van indeling en uitbreiding;
- Duurzaam en gasloos;
- Royale stelpost voor de keuken: €10.000,- voor de twee-onder-een-kapwoningen, €15.000,- voor de vrijstaande woningen;
- Inclusief luxe sanitair en badkamer;
- Woonoppervlaktes tot 201m2, uit te breiden tot ca. 260m2;
- Ruime, diepe achtertuinen met vrije ligging-
- Prognose start bouw: oktober 2019.

Interesse?
Meer informatie is te verkrijgen bij Domicilie Makelaars. Wij sturen u de beschikbare informatie graag toe, maar ontvangen u ook graag persoonlijk op kantoor. Daar staat het projectteam graag voor u klaar om de woningen met u door te nemen en de virtuele tour te bekijken. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Kenmerken

Plaats:Ede

Adres:Statuur

Prijs:€ 525 000 v.o.n.

Status:Beschikbaar

Soort woning:

Type:

Bouwjaar:

Oppervlakte:150 m²

Inhoud:590 m³

Kamers:

Slaapkamers:

Plattegrond

Locatie

Video

Foto's