Sysseltse Lanen

Sysseltse Lanen

€ 450 000 v.o.n.

Sysseltse Lanen

  • m² woonopp.

In Ede, onbetwist één van de mooiste, groenste gemeenten van Nederland, verrijst een nieuw woongebied op de grens van stad en natuur. Wees welkom op...

Brochure

7896 ALGEMEEN boek.pdf

Omschrijving

In Ede, onbetwist één van de mooiste, groenste gemeenten van Nederland, verrijst een nieuw woongebied op de grens van stad en natuur.
Wees welkom op de Veluwse Poort, waarvan het laatste gebied, de Simon Stevin Kazerne, tot ontwikkeling komt.

Op 7 minuten fietsen van hartje Ede komt plan Sysseltse Lanen, een uniek nieuwbouwplan aan de rand van de Ginkelse Heide. De duurzame 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen voegen zich in het bestaande landschap én naar jouw woonwensen. Dit nieuwbouwhuis stel je voor een groot deel zelf samen. Toe aan een nieuwe stap? Maak kennis met Sysseltse Lanen en maak je Veluwse woondroom waar!

In Sysseltse Lanen komen in totaal 40 vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen. Hier woon je heerlijk rustig en geniet je elke dag weer van de schitterende Veluwse omgeving. Je krijgt alle vrijheid voor het realiseren van jouw woondromen. Sysseltse Lanen is namelijk geen kant-en-klaar-product. Dit nieuwbouwplan gaan we samen met jou vormgeven. De kick-off vindt plaats in het voorjaar van 2016, gevolgd door diverse interactieve sessies.

Wij willen het project 'De Sysseltse Lanen' op een bijzondere manier aanpakken en invullen, samen met u!
Kom op donderdagavond 2 juni a.s. naar de inspiratieavond en laat u informeren over onze plannen.

Door uw vroegtijdige betrokkenheid bij het project wordt u 'preferred customer'. Hierdoor komt u als één van de eersten in aanmerking voor een uiteindelijke reservering van een bouwnummer na de officiële start verkoop.

Agenda 2016:
Voorjaar 2016: Workshop: denk mee met de woningontwerpers!
Zomer 2016: Informatiebijeenkomst: presentatie woningontwerpen
Najaar 2016: Start verkoop!

Kenmerken

Plaats:Ede

Adres:Sysseltse Lanen

Prijs:€ 450 000 v.o.n.

Status:Beschikbaar

Soort woning:

Type:

Bouwjaar:

Oppervlakte:

Inhoud:

Kamers:

Slaapkamers:

Plattegrond

Locatie

Foto's